Hulladékgazdálkodás

Vízminőség-védelem

Levegőtisztaság-védelem

Zaj-és rezgésvédelem:

Környezetvédelmi felülvizsgálat

Cégünk vállalja a környezetvédelmi felülvizsgálat végzéséhez szükséges szakmai feltételekről és a feljogosítás módjáról, valamint a felülvizsgálat dokumentációjának tartalmi követelményeiről szóló 12/1996. (VII. 4.) KTM rendelet szerinti teljes körű felülvizsgálati dokumentációk elkészítését.

Környezetvédelmi előzetes vizsgálat

Cégünk vállalja a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet szerinti előzetes vizsgálat elkészítését.

Környezetvédelmi hatásvizsgálat

Cégünk vállalja a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet szerinti hatásvizsgálat elkészítését.

Környezetvédelmi megbízotti tevékenység

Cégünk bármely telephelyre, technológiára vonatkozóan vállalja a teljes körű környezetvédelmi megbízotti tevékenység végzését, mely magába foglalja a bevallások elkészítését, a környezetvédelmi hatósággal történő kapcsolattartást, a környezetvédelmi jogszabályváltozások figyelemmel kisérését, valamint az ügyfelek képviseletét a zöldhatóságnál.